Snabb leverans / Alla priser inkl. moms

Info

Uthyrning ligger inte som köpbar vara på hemsidan utan är bara för att du ska få en överblick över paketen som erbjuds. Vänligen kontakta oss på telefon 0735-079128 för bokning och rådgivning eller maila oss (här) så hör vi av oss inom 2 arbetsdagar. (Glöm ej att vara ute i god tid med din bokning)

Vi kan erbjuda er ljudanläggningar i olika storlekar och funktion för just ditt speciella ändamål. Behöver du kanske ett talsystem för den lilla konferensen? Eller rentav en anläggning som täcker en fotbollsplan? Ta en kontakt med oss så löser vi garanterat ditt behov.

Uthyrningsprodukterna kan antingen hämtas hos oss eller köras ut av oss. 

  • För utkörning kontakta oss på numret ovan för aktuella områden samt priser för just din kommun. Prisexempel är 950kr inom Jönköpings kommun samt tätorter Mullsjö, Habo, Tidaholm och Falköping. Ligger eventet utanför dessa områden kontakta oss för mer info.

Vi vet att det kan vara svårt att få kablar och utrustning på plats och rätt kopplat och vi hjälper dig gärna med detta. Ange detta vid bokningen så kommer vi överens om tid/plats för denna service. (Det tillkommer en kostnad av 250 kr/tim.)

Om ni inte vill oroa er för ljud och/eller ljusinstallationer vid ert evenemang kan vi erbjuda er paketlösningar med hyra av utrustning, transport samt ljudtekniker. Ring oss på ovanstående nummer så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Bättre bokningssystem för att sköta allt online är på gång.