Låga frakter / Snabb leverans / Alla priser inkl. moms

BRITEQ | BT-THEATRE 50 WW (White)

  • 3 850 kr

BRITEQ | BT-THEATRE 50 WW är en professionell fresnell med avancerad LED-teknik. 50-watt COB LED med varmvit ljus (3200K). Färgfilter kan självklart a

Artikelnummer: 35016
Dela

BRITEQ | BT-THEATRE 50 WW är en professionell fresnell med avancerad LED-teknik. 50-watt COB LED med varmvit ljus (3200K). Färgfilter kan självklart användas precis som vanligt. Med den medföljande barndooren och ställbart focus, är det möjligt att rikta eller begränsa ljuset precis som du vill.

Liten och kraftfull Led fresnell som med sin ljusstyrka och snygga design gör den till det naturliga valet när du vill skapa olika ljus atmosfärer. Passar överallt, på nattklubben som konserter, mässor och affärer eller där du behöver ljussätta.
Armaturen är även utrustad med en strobefunktion som gör den mycket snygg även som effektljusLiten men professionell fresnell med avancerad LED-teknik. 

50-watt COB LED med varmvit ljus (3200K)Via DMX eller om så önskas direkt på armaturen justerar du den inbyggda dimmerfunktionen. Armaturen har även master slave funktion.

Du kan välja mellan 4 olika DMX lägen på mellan 1 till 3 kanaler.


Ljuskälla: 
1x COB LED 50W WW
Spridningsvinkel: 
10 grader
Manuell Zoom: 
10-55 grader
DMX: 
1 > 3 kanaler
Display: 
LCD
Anslutningar: 
3-polig XLR DMX in / ut
Hölje, material: 
Anodiserat aluminium
Färg: 
Vit
Storlek: 
241 x 251 x 195 mm

Mer info hos tillverkaren <<<