Snabb leverans / Alla priser inkl. moms

Univox | PLS-X5 (Slingförstärkare, Max 9,5Arms)

  • 7 579 kr

PLS-X-serien är marknadens mest effektiva slingförstärkare för professionellt bruk. X1 passar till mindre areor som konferens-, klass- och TV-rum.

Artikelnummer: M-890509
Dela

Univox | PLS-X5


Marknadens mest effektiva slingförstärkare

PLS-X-serien är marknadens mest effektiva slingförstärkare för professionellt bruk. X1 passar till mindre areor som konferens-, klass- och TV-rum. Enheterna är endast en höjdenhet höga och gjorda i ½-enhetsbredd vilket möjliggör montering av två stycken slingförstärkare i ett enskilt 19"-rackutrymme.

PLS-X-serien använder en elektronisk transformator med hela 90 % effektivitet. Energispillet i en konventionell transformator är jämförelsevis 8-9 gånger högre. Vikten har reducerats avsevärt genom att använda mindre koppar och andra metaller än konventionella slingförstärkare, vilket starkt minskar produktens miljöpåverkan. Slingförstärkarna ger ett fantastiskt klart ljud vilket inte är möjligt av förstärkare som använder sig av vanliga toroidtransformatorer eftersom modulationsdistortion är oundvikligt.

Självdiagnostik

När diagnostiken aktiveras kontrolleras ingångarna, AGC-n, förförstärkare, slutsteget och att slingledaren är hel och ansluten. Diagnostiken vägleder till vilka delar av systemet som fungerar och inte. Den inbyggda signalgeneratorn, som är en del av den självdiagnostiska funktionen, kan även användas till att reglera systemets utgångsnivå om annan ljudkälla skulle saknas.

Förbättrad kompensationsmöjlighet för metallpåverkan

Univox PLS-X är utrustad med en unik parametrisk MLC (Metal Loss Correction) för att mer effektivt justera effekterna av metallpåverkan. Då både typen av metall och metallens närhet till slingan påverkar ljudet kan olika typer av kompensation krävas.

MLC tillåter installatören att bättre kompensera för den dämpande effekten konduktiva material har på systemets ljudkvalitet.