System One A50BT Bluetooth-midiförstärkare

  • 1 998 kr
Artikelnummer: 815A50BT
Dela
System One A50BT är en 2x25 Watt  stark stereoförstärkare i midiformat - endast 19 cm bred - som kan  streama ljudet trådlöst via Bluetooth. Dessutom finns ett par analoga  ingångar samt en digital optisk - som skapt för din platt-TV.  Byggkvaliteten lyser genom med sitt chassi i metall, och det medföljer  en fjärrkontroll för enkelt handhavande.

  • 2x25 Watt (8 Ohm), 2x50 Watt (4 Ohm)
  • Optisk in, dubbla analoga in (3.5mm + RCA), Bluetooth
  • Subwoofer-utgång
  • Fjärrkontroll medföljer
Stort ljud i diskret format
System  One har med sin smidiga och platsbesparande förstärkare A50BT skapat en  liten guldklimp. Tack vare det lilla formatet kan man komma ner i pris  utan att kompromissa med ljudåtergivningen. Koppla upp förstärkaren till  ett par kvalitativa stativ/inbyggnadshögtalare och du kommer bli  förbluffad över hur bra den låter. Så oavsett om du vill nyttja  A50BT till din dator, till altanen eller i vardagsrummet, så kommer  ljudkvaliteten bara att växa ju finare stativhögtalare du hakar på. Va  inte rädd för att haka på ett par högtalare med en prislapp upp till  5-6000 kronor. Leendet på läpparna kan bli riktigt brett!
Med  ett mått på endast 19 cm i bredd är A50BT från System One riktigt  blygsam i kravet på plats. Förstärkaren kräver desto mer uppmärksamhet  så fort strömmen slagits på och musiken börjat flöda. Trots de ringa  måtten är A50BT byggd på "rätt" sätt. Uteffekten i 8 Ohm ligger på 25  Watt/kanal och faktum är att förstärkaren dubblerar det i 4 Ohm, och ger  därmed hela 50 Watt/kanal.

Bekvämlighet
A50BT  har inbyggd mottagning för trådlös streaming via Bluetooth, vilket  innebär att du snabbt och enkelt kan sammanlänka förstärkaren med din  dator - alternativt att du styr musiken via din smartphone/surfplatta.  Att spela musik via Spotify har aldrig varit enklare.

Platt-TV:n har funnit en fin ljudvän
A50BT  har även en optisk digitalingång, vilket ger dig en ypperlig möjlighet  att sammanlänka förstärkaren med din platt-TV. Genom att dra en optisk  kabel förhöjs ljudet från TV-sändningarna till det maximala. Och då  överföringen är digital inverkar inte TV´ns ljudkort något alls på  återgivningen. Har du dessutom en smart-TV kan du via nätverket få  tillgång till mängder av appar, som Spotify, YouTube, Netflix m.fl.
Har  du en platt-TV som saknar nätverk, så kan exempelvis en Google  Chromecast lösa det mesta. Denna kopplas in till TV´n via HDMI, och  sedan förs ljudet vidare digitalt via den optiska kabeln ner till A50BT.  Visst låter det bra, oavsett hur du löser det i hemmet!?
Funktioner:Bluetooth, DAC
Typ:Förstärkare
Effekt (RMS):2x25 Watt (8 Ohm), 2x50 Watt (4 Ohm)
Bluetooth:Ja
Digitala ljudingångar:Optisk
Analoga ljudingångar:3.5mm stereo, RCA stereo
Analoga ljudutgångar:Subwoofer ut
Dimensioner (BxHxD):190 x 52 x 139 mm
Enhet:Styck