Dayton Audio DTA-PRO mikroförstärkare med BT & DAC

  • 2 698 kr
Artikelnummer: 860DTAPRO
Dela

Dayton Audio DTA-PRO är en kompakt, stilfull och  otroligt välljudande stereoförstärkare, som funkar lika bra till det  mindre vardagsrummet, arbetsrummet eller varför inte till  multiroom-systemet!? Uteffekten ligger på 50 Watt/kanal i 4 Ohm. Man har  integrerat Bluetooth-mottagning, samt så finner vi på baksidan flera  digitala ingångar. Det medföljer en fjärrkontroll där man kan ändra  karaktär via tonkontroller och olika EQ-lägen.

  • Kompakt stereoförstärkare med 50 Watt/kanal (4 Ohm) med Bluetooth
  • Digitala ingångar (coaxial, optisk och USB) för bl.a en platt-TV eller streamer
  • Utgång för aktiv subwoofer
  • Extern nätdel för minimal störinverkan
  • Fjärrkontroll medföljer

Dayton  Audio har med sin kompakta stereoförstärkare DTA-PRO skapat en  välljudande produkt med mångsidighet. Oavsett om du vill ge platt-TV:n  bättre ljud (optisk överföring) eller njuta av musik via datorn (USB) i  arbetsrummet, så är detta en perfekt lösning.

Med mobilen i din hand  så kan du ha full kontroll över Spotify och streama musiken helt  trådlöst via Bluetooth. Ljudkvaliteten blir väldigt bra, tack vare 4.2  med aptX.

Tar man sedan en titt på baksidan så finner vi en hel del  möjligheter. Främst via de tre digitala kabelingångarna, som via ett  Texas Instruments PCM1808 DAC-chip hanterar inkommande signaler med en upplösning upp till 24-bitar/192 kHz.

Med  en angiven uteffekt på 50 Watt/kanal i 4 Ohm, så kan DTA-PRO hantera  ett par välljudande stativ- eller vägghögtalare av klass. Och så är  tanken från Dayton själva, då de försett förstärkaren med en  subwoofer-utgång, så att man på ett enkelt sätt utöka systemet med en  aktiv baslåda. Med en verkningsgrad på hela 88 % - genom den digitala  förstärkartekniken - så utvecklas knappt någon värme alls. Det ger även  komponenterna en utökad livslängd.

Via den medföljande  fjärrkontrollen styr du det mesta, och kan faktiskt även byta låtar när  förstärkaren är uppkopplad via Bluetooth eller de digitala ingångarna.  Man har även integrerat tonkontroller och olika EQ-lägen så att man kan  ge musiken en personlig prägel.