Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart

  • 5 990 kr
Artikelnummer: 995SS530AB
Dela

Magnat Signature Sub 530A är en aktiv subwoofer, som är  bestyckad med ett rejält 12" element. Designmässigt smälter den perfekt  ihop med medlemmar i Signature 500-serien, men om du är ute efter att  addera mer djupbas till ditt system - oavsett fabrikat - så är det här  en riktigt musikalisk baslåda, som spelar både djupt och spänstigt. Med  en variabel delning mellan 40 till 120 Hz, samt variabel fas mellan 0  till 180 grader, så blir basen enkel att integrera i rummet.

  • Aktiv subwoofer bestyckad med ett Klippel-optimerad 12" element med ventilerad talspole
  • Variabel fas gör det lättare att integrera basen beroende på rumsplaceringen
  • Airflex-port med rundad mynning minimerar blåsljud
  • Förstklassigt klass D-slusteg med auto on/off

Signature 500-serien

Tyska  Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen  Audiovox. Fabriktet finns representerat i över 50 länder och har skapat  sig ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner.

Signature  500-serien lägger sig - tillsammans med Signature 900 - under den  rosade och omtyckta Signature 1100 som verkligen gett sina lyssnare smak  på hur finsmakande High End kan låta. Serien är den naturliga  ersättaren till Shadow-serien, men med en del teknik hämtad från sina  storebröder har man vidareutvecklat tekniken, och Signature 500 vänder  sig till audiofilen som i lika hög grad uppskattar att avnjuta musik  eller film i sweet-spoten, men som har en lite stramare budget. En  instegsbiljett till den audiofila världen kan man kalla det.

Martin  Gross - ledande utvecklingsingenjör - har tillsammans med sitt team  skapat en serie högtalare med en attraktiv prislapp, vars teknik och  ljudegenskaper hävdar sig extremt bra mot konkurrenterna på marknaden.  Faktum är att man vid en lyssning - utan att veta högtalarens pris -  hade gissat att det man hört tillhör en dyrare prisnivå!


Tidslös design

Kabinettet  är uppbyggt med E1-MDF paneler och tillverkas i svart ask eller  moccafinish på sidorna, där man direkt lägger ögonen på den läckert  pianolackade frontpanelen på den svarta modellen, alternativt den grått  satinlackade fronten på moccaupplagan. Magnats ingenjörer har verkligen  förstått att en högtalare skall inte bara låta tilltalande - den ska  även smälta in i ett modernt hem med en elegant och tidslös design. 

Tillverkare:Magnat
Storlek:12  tum
Förstärkareffekt:140 Watt RMS, 280 Watt peak
Frekvensomfång:-6 dB: 20-200 Hz
Inbyggda delningsfilter:Variabel delning: 40-120 Hz
Färg:Svart
Vikt:17.4 Kg
Dimensioner (BxHxD):355 x 475 x 435 mm