Dynavoice Challenger S-5 EX v4 Vägghögtalare Vit, par

  • 2 290 kr
Artikelnummer: 990S5EXW
Dela

Dynavoice Challenger S-5 är den minsta högtalaren i Challenger-serien. Den är perfekt avstämd att matcha de övriga högtalarna i serien i ett komplett 5.1-system, men kan även användas i par i ett stereosystem. S-5 är bestyckad med en kombinerad 5,25-tum bas/mellanregister, en Super Audio-diskant och har två basportar på fronten.

Challenger-serien var den första högtalarserien i Dynavoice historia. Genom åren har både Hifi-tidningar och kunder varit rörande överens om att Dynavoice Challenger har ett närmast oslagbart ljud för pengarna-förhållande. Kraftiga och välbyggda kabinett, högpresterande element och ett detaljrikt och naturligt ljud helt unikt i sitt prissegment.

Den kombinerade basen/mellanregistret är gjort i kolfiber. Detta ger ljudet en naturlig detaljrikedom även under hög belastning. Super Audio-diskanten är framtagen för att klara av hög effekt med bibehållen klarhet.

När S-5 testades i 5.0-konfiguration tillsammans med golvhögtalarna M-65 och centerhögtalaren C-5 av tidningen Ljud & Bild jämfördes de med system som kostade över dubbelt så mycket. Ljud & Bild ansåg att ”Dynavoice-systemet har ett stort och mäktigt filmljud, där den fylliga karaktären ger en stor inlevelse och en hög underhållningsfaktor.”

Specifikationer

Typ:Stativhögtalare
Modell:S-5
Färg:Ek, Svart, Vit
Effekthantering (RMS):75 W
Effekthantering (Max):100 W
Frekvensomfång:55 - 32.000 Hz
Känslighet:87 dB
Nominell impedans:4 Ohm
Delningsfrekvenser:3700 Hz
Bas:5,25 tum
Diskant:1" Super Audio
Dimensioner (BxHxD):193 x 376 x 133 mm
Vikt:3,7 kg