Dynavoice Classic CL-16 stativhögtalare, Valnöt, par

  • 4 990 kr
Artikelnummer: 990CL16WA
Dela

Dynavoice CL-16 är en tvåvägs stativhögtalare med en  iögonfallande modern design och klassiska Dynavoice-drag. Det detaljrika  och naturliga ljudet kommer att imponera även på den kräsne. Detta är  instegsmodellen till Classic-serien, med en 6,5” bas/mellanregister och  en 1” textildiskant. En utmärkt ensam musikförmedlare i det mindre till  mellanstora rummet. Högtalarna levereras med två olika tygfronter  (retro-grå och mörkgrå) för att matcha rummet den placeras i!

  • Välljudande tvåvägs stativhögtalare
  • 6,5” bas/mellanregister
  • Modern design med klassiska Dynavoice-drag
  • Två tygfronter i svart & retro-grått medföljer
  • 86 dB i känslighet


Dynavoice har gjort det igen!

Högtalarexperterna  på Dynavoice har sedan starten år 2006 introducerat privärda och  imponerande högtalarserier och Classic-serien är inget undantag. CL-16  är en stativhögtalare som inte bör inte underskattas, det här är en  kompetent högtalare med ett fenomenalt ljud. Det utmärkande med CL-16 är  mångsidigheten, där den fungerar i en stor mängd olika situationer -  som en del av ett 2.1-system till en TV eller som soloaktör, där  högtalaren briljerar som datorhögtalare eller del av ett välljudande  stereosystem. För absolut bästa resultat, addera en musikalisk  subwoofer!

Matcha efter plats och humör
CL-16  levereras med två stycken tygfronter, retro-grått och klassiskt svart,  för att matcha rummet som högtalaren ska placeras i. Du kan skifta färg  beroende på miljö - eller humör - då frontgallren fästs med magnet! Det  låter dig även enkelt matcha högtalarnas front med soffans tyg, som kan  vara helt avgörande om högtalaren ska få flytta in i vardagsrummet. Ett  par självhäftande fötter medföljer även ett bra akustiskt resultat.

En stor ljudbild, med de små detaljerna i fokus
Dynavoice  har lagt ner mycket arbete och tid för att få Classic-serien att att  låta så bra möjligt. Det stora och detaljerade ljudet kommer från en  6,5” bas/mellanregister med pappersmembran som fått en speciell  ytbehandling för att ytterligare förbättra högtalarens egenskaper. Tack  vara denna behandling behåller membranet sin låga vikt, men blir styvare  och förhindrar att konen bryter upp vid starkare volymer. Vid 2.5000Hz  tar diskanten över och ger högtalaren en härlig närvaro.

En blandning av nytt och gammalt
Modernt  och avskalat, med en touch av “retro”. Med Classic-serien har Dynavoice  valt att utveckla ett nytt designspråk som skiljer sig från de mer  lekfulla Magic-, Challenger och Definition-serierna. Dynavoice kollar  framåt, men håller samtidigt hårt i det som varit. Bland annat syns det i  valet av material, där ett stiligt och iögonfallande valnötskabinett är  ett utmärkt komplement till den mer sobra svarta modellen.

Framtiden för Dynavoice
Dynavoice  har en lång erfarenhet av att utveckla välljudande högtalare som  presterar långt över sin prislapp. Med Classic-serien fortsätter  Dynavoice på samma bana, vi talar om hög byggkvalitet med ett snyggt  kabinett och ett luftigt, detaljerat och modernt ljud - till ett rimligt  pris. Här har Dynavoice utmanat sig själva med en minst sagt  kompromisslös vision som resulterat i en serie fenomenala högtalare som  vi tror få konkurrenter på marknaden kan mäta sig med!

Tillverkare:Dynavoice
Högtalartyp:Stativhögtalare / Surround
Bas:6.5 tum
Diskant:1 tum textildomediskant
Effekt (RMS):75 Watt
Frekvensomfång:50 - 20.000 Hz
Impedans:4    ohm
Färg:Valnöt
Vikt:8.1 Kg
Dimensioner (BxHxD):220 x 380 x 300 mm
Enhet:Par