Dynavoice Classic CL-28 golvhögtalare, Valnöt, par

  • 11 990 kr
Artikelnummer: 990CL28WA
Dela

Dynavoice Classic CL-28 är  det välljudande flaggskeppet ur Classic-serien. Här bjuds det på rejält  med ljud! Dubbla 8” basar, en större lådvolym och två basreflexportar  för ett extra fylligt basljud är några av uppgraderingarna som gjorts  mot lillebror CL-26. Den totala vikten ligger för ett par ligger på 47.2  kg, vilket skvallrar om hög byggkvalitet!

  • Välljudande trevägs golvhögtalare
  • Modern design med klassiska Dynavoice-drag
  • Två tygfronter i mörkgrått & retro-grått medföljer
  • 1" textildomediskant
  • Dubbla 8” baselement
  • 5.25” mellanregister
  • Kraftigt & välbyggt kabinett
  • Metallspikes medföljer


Störst är bäst

Som  flaggskeppet ur Classic-serien är CL-28 en gigant, med dubbla 8”  baselement, som ger ett härligt dunk och ändå bibehåller detaljerna. Det  här är en högtalarserie som skiljer sig en hel del från tidigare  Dynavoice-högtalare. Borta är X-Change och plattan med dubbla  diskanter. Här har man gått den mer klassiska vägen och under resans  gång utvecklat nya elementlösningar, där ljudet återges med ökad klarhet  och en mer luftig ljudbild som även plockar fram de små detaljerna med  yttersta precision. Det är ingen underdrift att säga att stereoscenariot  och perspektivförmågan hos Classic-modellerna är oerhört imponerande,  och det märks att Dynavoice återigen har lyckats tillverka en högtalare  som sätter sätter svenskarna högst upp på tronen i prisklassen - igen!

Intern  stagning i kabinetten ger tyngd och stabilitet, och en särskild  ytbehandling av högtalarnas pappersmembran i kombination med de gjutna  aluminiumkorgarna på basarna och mellanregistren ger låg vikt på  elementen men förhindrar samtidigt att konen bryter upp och tappar  kontroll vid starkare volymer. 

Spikes eller dämpfötter - valet är ditt
Bottenplattan  på C-26 och C-28 är lackerad i en mattsvart färg, har M8-gänga för  metallspikes (medföljer) och även försänkningar om man hellre vill  använda mjuka akustik-kuddar.   

Matcha efter plats och humör
CL-28  levereras med två stycken tygfronter, retro-grått och en härlig mörkgrå  färg, för att matcha rummet som högtalaren ska placeras i. Du kan  enkelt skifta färg beroende på miljö - eller humör! Det låter dig även  matcha högtalarnas front med soffans tyg, som kan vara helt avgörande om  högtalaren ska få flytta in i vardagsrummet. Bytet av tygfront är  enkelt, och fästs med magnet.

En blandning av nytt och gammalt
Modernt  och avskalat, med en touch av “retro”. Med Classic-serien har Dynavoice  valt att utveckla ett nytt designspråk som skiljer sig från de mer  lekfulla Magic-, Challenger och Definition-serierna. Dynavoice kollar  framåt, men håller samtidigt hårt i det som varit. Bland annat syns det i  valet av material, där ett stiligt och iögonfallande valnötskabinett är  ett utmärkt komplement till den klassiskt svarta modellen.

Framtiden för Dynavoice
Dynavoice  har en lång erfarenhet av att utveckla välljudande högtalare som  presterar långt över sin prislapp. Med Classic-serien fortsätter  Dynavoice på samma bana, vi talar om hög byggkvalitet med ett snyggt  kabinett och ett luftigt, detaljerat och modernt ljud - till ett rimligt  pris. Här har Dynavoice utmanat sig själva med en minst sagt  kompromisslös vision som resulterat i en serie fenomenala högtalare som  vi tror få konkurrenter på marknaden kan mäta sig med!

Tillverkare:Dynavoice
Högtalartyp:Stativhögtalare / Surround
Bas:Dubbla 8 tum
Diskant:1 tum textildomediskant
Mellanregister:5.25 tum
Känslighet:88 dB
Effekt (RMS):200 Watt
Frekvensomfång:38 - 20.000 Hz
Impedans:4    ohm
Färg:Valnöt
Vikt:Styck: 23.6 Kg
Vikt:8.1 Kg
Dimensioner (BxHxD):245 x 1080 x 300 mm
Enhet:Par