Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, svart, par

  • 9 990 kr
Artikelnummer: 990CL26B
Dela

Dynavoice Classic CL-26 är  trevägs golvhögtalare med en stor ljudbild och en vacker design. De två  6.5” baselementen ger högtalaren ett rejält djup och det 5” stora  mellanregistret ger högtalaren en svårslagen dynamik. Detta må vara  Classic-seriens mellanmodell, men inget är “lagom” här!

  • Välljudande trevägs golvhögtalare
  • Modern design med klassiska Dynavoice-drag
  • Två tygfronter i mörkgrått & retro-grått medföljer
  • 1" textildomediskant
  • Dubbla 6.5” baselement
  • 5” mellanregister
  • Kraftigt & välbyggt kabinett
  • Metallspikes medföljer


Dynavoice fortsätter lägga ribban högt
CL-26  är utvecklad för att passa de allra mest kräsna öronen, med en  svårslagen närvaro och detaljrikedom. Ljudet presenteras på ett luftigt  sätt, med en stor och detaljerad ljudbild som målas upp mellan  högtalarna. Instrumenten placeras tydligt på scenen, där små detaljer  framhävs och får ta plats.

Intern stagning i kabinetten ger tyngd  och stabilitet, och en särskild ytbehandling av högtalarnas  pappersmembran i kombination med de gjutna aluminiumkorgarna på basarna  och mellanregistren ger låg vikt på elementen men förhindrar samtidigt  att konen bryter upp och tappar kontroll vid starkare volymer. 

Spikes eller dämpfötter - valet är ditt
Bottenplattan  på C-26 och C-28 är lackerad i en mattsvart färg, har M8-gänga för  metallspikes (medföljer) och även försänkningar om man hellre vill  använda mjuka akustik-kuddar.   

Matcha efter plats och humör
CL-26  levereras med två stycken tygfronter, retro-grått och en härlig mörkgrå  färg, för att matcha rummet som högtalaren ska placeras i. Du kan  enkelt skifta färg beroende på miljö - eller humör! Det låter dig även  matcha högtalarnas front med soffans tyg, som kan vara helt avgörande om  högtalaren ska få flytta in i vardagsrummet. Bytet av tygfront är  enkelt, och fästs med magnet.

En blandning av nytt och gammalt
Modernt  och avskalat, med en touch av “retro”. Med Classic-serien har Dynavoice  valt att utveckla ett nytt designspråk som skiljer sig från de mer  lekfulla Magic-, Challenger och Definition-serierna. Dynavoice kollar  framåt, men håller samtidigt hårt i det som varit. Bland annat syns det i  valet av material, där ett stiligt och iögonfallande valnötskabinett är  ett utmärkt komplement till den mer sobra svarta modellen.

Framtiden för Dynavoice
Dynavoice  har en lång erfarenhet av att utveckla välljudande högtalare som  presterar långt över sin prislapp. Med Classic-serien fortsätter  Dynavoice på samma bana, vi talar om hög byggkvalitet med ett snyggt  kabinett och ett luftigt, detaljerat och modernt ljud - till ett rimligt  pris. Här har Dynavoice utmanat sig själva med en minst sagt  kompromisslös vision som resulterat i en serie fenomenala högtalare som  vi tror få konkurrenter på marknaden kan mäta sig med!

Tillverkare:Dynavoice
Högtalartyp:Stativhögtalare / Surround
Bas:Dubbla 6.5 tum
Diskant:1 tum textildomediskant
Mellanregister:5.25 tum
Känslighet:87 dB
Effekt (RMS):150 Watt
Frekvensomfång:40 - 20.000 Hz
Impedans:4    ohm
Färg:Svart
Vikt:8.1 Kg
Vikt:Styck: 19 Kg
Dimensioner (BxHxD):200 x 980 x 280 mm
Enhet:Par