Dynavoice Classic CL-15A i svart, Bluetooth-högtalare

 • 1 990 kr
Artikelnummer: 990CL15AB
Dela

Dynavoice Classic CL-15A i svart, Bluetooth-högtalare

Dynavoice Classic CL-15A är en otroligt kapabel Bluetooth-högtalare med ett fantastiskt ljud, en  vacker retroinspirerad design och en prislapp som i klassisk  Dynavoice-anda utmanar marknaden när det kommer till pris/prestanda. En  omedelbar klassiker, helt enkelt! CL-15A är storebror till CL-14 och  levererar ännu mer bas och kraft. Den är finessrik och välljudande, och  blir en självklar inredningsdetalj var den än placeras, oavsett om det  är i sovrummet, vardagsrummet eller köket. En smidig bärrem gör  högtalaren enkel att plocka med sig till festen, och med upp till 15  timmars batteritid håller högtalaren långt in till natten om så behövs.

 • Otroligt ljud
 • Snygg design
 • Upp till 15 timmars batteritid
 • Finns i tre färger
 • Bluetooth 5.0
 • Ingång för AUX och USB
 • Kan även agera powerbank vid behov

En polerad diamant
Classic  CL-15A är vackert designad. Ingen talan om det. Dynavoice har valt att  använda sin diamantformade logotyp som högtalargaller - och visst är det  slående? Vackert, och en härlig nickning till 20-talets vackra art  deco-stil! Gallret och styrpanelen är tillverkat av anodiserat aluminium  som behandlats för att likna mässing och kompletterar även den snygga  läderfinishen som finns i tre olika färger: kaffe, vit och svart. På  högtalarens ovansida hittar du logotypen igen, fast i ett större format,  och på kortsidorna finns en knopp att sätta fast den smidiga bärremmen -  som gör den enkel att plocka med sig på dina äventyr!

Inte bara vacker att se på, den är också smart
Bluetooth  5.0 är inbyggt i högtalaren, och låter ljudet spelas upp i hög kvalitet  och drar mindre ström - faktum är att Dynavoice räknar att högtalaren  håller i upp till 15 timmar vid 50% volym. På baksidan av enheten hittar  du AUX för uppspelning via kabel till en mobil, surfplatta eller dator.  Det slutar inte där! Här finns även två USB-ingångar, där en är märkt  “USB OTG” för uppspelning av musik från ett USB-minne. Den andra  ingången är märkt med “1A” och kan användas för att förvandla högtalaren  till en powerbank! Utmärkt om du har med dig högtalaren på språng och  inget strömuttag finns i närheten.

Bluetooth-högtalaren som strävar efter hifi
Likt  sina storebröder ur den välljudande Classic-serien bjuder CL-15A på ett  balanserat ljud, som även låter fylligt på låg volym och där hela  frekvensregistret återges med stor finess. Bas/mellanregister återges av  ett 5” stort element med pappersmembran som fått en speciell  ytbehandling för att förbättra högtalarens egenskaper samtidigt som  Dynavoice valt att satsa på ett stabilt kabinett, inte helt olikt  stativ- och golvhögtalarna i resten av Classic-serien! Basreflexporten  är nedåtriktad för en mer kontrollerad basåtergivning, en detalj som  kommer märkas när du spelar med lite högre volym och elementet får  sträcka på sig.

Högtalaren  är även utrustad med en silkdomediskant, som ger ett lite varmare ljud  och  inte upplevs som överdådig på något vis, spelar i fullständig  harmoni med bas/mellanregister. Det är svårt att hitta en lika  välspelande Bluetooth-högtalare för pengen!

 • Specifikationer  
  Tillverkare:
  Dynavoice
  Modell:
  Classic
  Storlek:
  5" bas/mellanregister tum
  Diskant:
  1" silkdome
  Frekvensomfång:
  50 - 20.000 Hz
  Effekt (RMS):
  30W
  AUX-ingång:
  Ja
  USB-ingång:
  Ja
  Bluetooth:
  5.0
  Digitala ljudingångar:
  1 x USB-A
  Färg:
  Brun, Svart
  Vikt:
  3.2 Kg
  Dimensioner (BxHxD):
  297 x 160 x 210 mm