Lightz 4x9” LED-interiörbelysning, Grön färg

  • 498 kr
Artikelnummer: 770I9GRN
Dela

Lättmonterad interiörbelysning från Lightz som ger bilen extra flärd och stil, och givetvis placeras var som helst inne i fordonet och ger ett härligt ljus. Med följer även alla nödvändiga skruvar och annat du behöver för att få till en prydlig och diskret installation. Hur kopplar du in detta kit? Det är enkelt - via cigarettuttaget!

  • Grön färg
  • 4 st. 9"-akrylrör med 72 LED-lampor
  • Kan lysa i takt med musiken
  • Enkel att montera


Lightz är äntligen tillbaka! Förut var det neon, idag är det LED som gäller. På den tiden var Fast & The Furious-filmerna en inspirationskälla, och med dagens teknik är det ännu enklare att få till ett starkt och härligt ljus i fordonet. Lightz har därför arbetat fram helt nya interiör- och exteriörkit som är ännu mer ljusstarka än tidigare, tåligare och mer lättmonterade.

Lättmonterat, givetvis!
Monteringen är enkel med Lightz! Detta kit består av fyra stycken 9” LED-rör som placeras på önskad plats i bilen. Under säten, exempelvis! Medföljande clips och buntband ser till att belysningen hålls säkert på plats. I de fyra hittar du totalt 72 LED-lampor som sprider ljuset brett och jämnt i kupén! Varje LED-rör går till en kontrolldosa, som sedan kopplas in i cigarettuttaget.

Grönt är skönt!
Det finns 9 olika ljusmönster att välja mellan, och det kanske allra häftigaste: i kontrolldosan finns en inbyggd mikrofon som lyssnar av vad som spelas och därefter lyser i takt med musiken. Otroligt effektfullt!

OBS! Detta ljuskit gör sig utmärkt när du har ditt fordon stillastående. Särskilt väl gör den sig när du spelar musik och ljuset lyser i takt med din musik. Du ska inte ha igång belysningen när ditt fordon är i rörelse.