Lightz 2x36” & 2x46” LED-exteriörbelysning, flerfärg

  • 1 698 kr

Artikelnummer: 2375
Dela

Exteriörbelysning till bilen från Lightz lyser i takt med musiken och kommer garanterat göra din bil till den absolut coolaste på bilträffarna. Med detta kit kan du själv välja färg du vill ha under bilen, om du vill att det ska växla mellan olika färger eller cykla genom de olika färgerna. Eftersom belysningen kommer att placeras under bilen så är rören med lampor riktigt tåliga, både mot stenskott och vintervädret.

  • Monteras enkelt under bilen
  • Flerfärg
  • 2 st. 117 cm (46") och 2 st. 91 cm (36") långa akrylrör med 378 st. LED-dioder
  • Lyser i takt med musiken
  • Enkel att montera
  • Tåligt - klarar väder och vind
  • Fjärrkontroll och IR-öga medföljer

Lightz är äntligen tillbaka! Förut var det neon, idag är det LED som gäller. På den tiden var Fast & The Furious-filmerna en inspirationskälla, och med dagens teknik är det ännu enklare att få till ett starkt och härligt ljus i fordonet. Lightz har därför arbetat fram helt nya interiör- och exteriörkit som är ännu mer ljusstarka än tidigare, tåligare och mer lättmonterade.

Lättmonterat, givetvis!
Monteringen är enkel med Lightz! Detta kit består av två stycken 36” LED-rör som placeras på bilens kortsidor och två längre rör på 46” som placeras på bilens långsidor. Medföljande clips och buntband ser till att belysningen hålls säkert på plats. I de fyra rören hittar du totalt 378 dioder som sprider ljuset brett och jämnt under bilen! Varje LED-rör kopplas till en kopplingsdosa, som därefter kopplas vidare till kontrolldosan.

Flerfärg - på riktigt!
Det finns 12 olika mönster att välja mellan, och det kanske allra häftigaste: i kontrolldosan finns en inbyggd mikrofon som lyssnar av vad som spelas och därefter lyser i takt med musiken. Otroligt effektfullt!

OBS! Detta ljuskit gör sig utmärkt när du har ditt fordon stillastående. Särskilt väl gör den sig när du spelar musik och ljuset lyser i takt med din musik. Du ska inte ha igång belysningen när ditt fordon är i rörelse.