GAS XF62

  • 1 798 kr
Artikelnummer: 900PSXF62
Dela

6,5″ SPL HÖGTALARE

GAS XF62 är ett par koaxialhögtalare, speciellt utformade för SPL. Dessa 6.5″ högtalare är den perfekta är den perfekta lösningen för dig som vill spela högt på ett enkelt sätt, utan att behöva montera ett SPL-kit i bilen. En rejäl konstruktion, 1.5″ talspole och ett ordentligt samt coolt horn till diskanten ger XF62 rätt förutsättningar för att leverera höga ljudvolymer och ordentligt tryck. Högtalarna är också utrustade med ett inbyggt galler som skyddar högtalarna och ger dem ett riktigt coolt utseende!

Diskantens kon är tillverkad i aluminium vilket ger en tillfredsställande återgivning av de högre frekvenserna. Den högljudda diskanten kompletteras väl av ett rejält mellanregister som återger de lägre frekvenserna med ett ordentligt tryck. Korgen är framtagen i gjuten aluminium och diskanten är av orangefärgad titanium. Hornet till diskanten, också i klassisk GAS-anda är inte bara coolt utan sprider även ljudet mycket bra. Noga utvalda material och precist avstämda högtalarelement bidrar till en förstklassig ljudbild. GAS XF62 ger ett välbalanserat ljud och tål riktiga höga ljudvolymer.

GAS XF62 är ett utmärkt val för såväl montering i dörrar som i hatthyllan! I hatthyllan får man generellt en utmärkt ljudspridning som bidrar till ett starkt och fylligt helhetsljud. Högtalaren kommer med en inbyggd kondensator som ser till att mellanregistret och diskanten spelar rätt frekvenser.

Specifikationer

TILLVERKARE:GAS
MODELL:PRO SPL
HÖGTALARTYP:Koaxialhögtalare
STORLEK:6.5 tum
KÄNSLIGHET:90 dB
EFFEKT (RMS):80W
MAXEFFEKT:160W
FREKVENSOMFÅNG:120 Hz - 20.000 Hz
IMPEDANS:4 ohm
MONTERINGSDJUP:89 mm
ÖVRIGT:SPL
MONTERINGSHÅL:147 mm
ENHET:Par